Site logo
Over de zaak

Bedrijf
Restaurant Commotie is gelegen op de rand van Gent, in Sint Amandsberg, omgeven door groen en bos. Uitgebaat door Chef Thomas Gellynck en Sommelier Lara De Vlieger. Het restaurant heeft een Japans minimalistische inrichting, een Wabi Sabi sfeer met veel natuurlijke en ruwe elementen. Ook in de keuken vinden we vooral zelfgekweekte kruiden en biologische, lokale producten. Ook ligt de focus op huisgemaakte sappen en wijnen met lage inventie. Met de open keuken waar er regelmatig op open vuur gekookt wordt, willen we onze pure visie blootgeven en de klanten laten genieten van een unieke ervaring. Je komt terecht in een energiek en familiaal team met 4 vaste werknemers en een aantal stagiairs.

Info over de zaak
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Meld aan (Werkgevers)

Registreer

Vergeten wachtwoord

Winkelmand

Winkelwagen

Share