Site logo
Over de zaak

Eind jaren 80 starten twee broers, Luc en Geert, een café in de hippe, levendige Nieuwstraat te Herentals. Dertig jaar later is diezelfde niet meer even bruisend: alleen café De Max is nog alive and kicking. Wanneer Luc en Geert in 2020 besluiten om de tapkranen dicht te draaien, is de vrees groot dat ook dit icoon uit het Herentalse nachtleven zal verdwijnen.

Enter Philippe en Wouter, de nieuwe uitbaters van De Max. Met hun ervaring in de horeca en het nachtleven waagden zij zich samen aan een sprong in het duister. De Max een stille dood laten sterven was voor hen simpelweg geen optie. Ze dronken er hun eerste pintjes, ontmoetten er hun eerste liefdes en leerden er verdomd goeie muziek kennen.

Smulpaap Philippe ontwikkelde een passie voor de verfijnde keuken en de betere bieren, terwijl muzikaal omnivoor Wouter zich toespitste op manieren om zowel visueel als auditief de sfeer te bepalen. Om een café te kunnen uitbaten zijn ze met andere woorden compleet complementair.

Dat gezegd zijnde blijft de missie van De Max nu hetzelfde als drie decennia geleden: een bijzondere bijdrage leveren aan het nachtleven in Herentals. Dat doen ze o.a. met een vernieuwde menukaart, waarbij ze extra aandacht schenken aan lokale brouwerijen en distillerijen.
Daarnaast wordt ook de traditie van De Max als muziekcafé in ere gehouden: geen platte pulp, maar kwaliteitsvol, handmatig geselecteerd spul dat zowel menig muziekliefhebber als elk ongetraind oor moet kunnen paaien.

Een andere troef is het vergrote terras, een oase van rust midden in het centrum. Je kan er binnenstappen via het opgefriste ‘Loopke’, dat het Stadspark met de Zandstraat verbindt. Plaats genoeg dus om je neer te planten voor een dorstlesser en uitmuntende muziek.
Kortom, de kwaliteit van De Max wordt gewaarborgd. Wees welkom!

Info over de zaak
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Meld aan (Werkgevers)

Registreer

Vergeten wachtwoord

Winkelmand

Winkelwagen

Share